Referendum podle Ing. Langa

08.10.2010 13:41

O panu Ing. Langovi jsme na těchto stránkách již před časem psali, a to v souvislosti s podvodnými praktikami Rozumného rozvoje. Kandidát za ODS v Dolních Břežanech, pan Petr Lang, momentálně v diskusích Rozumného Rozvoje nabízí jako zaručený recept a lék na všechny problémy referendum. Jaká je ale situace v Dolních Břežanech doopravdy? Zaujala nás diskusní přestřelka z webových stránek Rozumného rozvoje mezi paní/slečnou Markétou a panem Petrem Langem...

 Markéta: Kdo lže, je Ing. Lang !

Jen jestli svým voličům nelže zastupitelstvo Dolních Břežan, v němž je i manželka Ing. Langa a jestli Ing. Lang nelže zde ?! Existují důkazy na to, že je tomu tak ! Jde např. o změnu z nezastavitelného na zastavitelné území v prostoru budoucího hřbitova a rozptylové loučky (původně parku) v Dolních Břežanech provedenou nezákonně přemalováním výkresů územního plánu v rozporu se stavebním zákonem i rozhodnutím v referendu, a to jen za účelem podvodného získání potřebného pozemku od státu. Stejně tak jde o nezákonně pořizovanou změnu 2B územního plánu Dolních Břežan (návrh na vybudování části obchvatu Dolních Břežan do Břežanského údolí). Ta je pořizována v rozporu s rozhodnutím občanů Dolních Břežan v místním referendu, neboť i tou dochází k zakázanému rozšiřování zastavitelných ploch. Občané Břežan proto nyní organizují petici proti této změně územního plánu. Nezákonnost této změny 2B řeší i krajský úřad a Ministerstvo vnitra. Pod těmito tlaky nyní vedení obce dává od této změny ruce pryč a chystá se ji zastavit. Kdo ale uhradí její dosavadní nezákonné pořizování? No přece daňový poplatník! Podle Ing. Langa je vše v naprostém pořádku. Nevěřte mu ani nos mezi očima! Jestli hodlá podobně lhát lidem v Dolních Břežanech, nechť tak činí, pokud jej tam za pár dní zvolí do zastupitelstva. V Jesenici jsou však i tací, kterým působení jeho rodiny v Jesenici už stačilo a kteří jsou připraveni uvádět jeho lži na pravou míru. Ne všichni mají tak krátkou paměť jako on! Vše výše uvedené je snadno zjistitelné z webových stránek obce Dolní Břežany - z diskuse, územního plánu i zápisů z jednání zastupitelstva. Kdo nevěří, nechť tam klikne.

Lang P.: reakce -Marketa, referendum D.B.

Pani, slecno Marketo dovolim si v rychlosti reagovat na Vas prispevek. Snazite se navodit dojem, ze v Brezanech po r.2008 jsou obrovske problemy s referendem, obcane se uchyluji k peticim,.. pusobite ucene, ale ve skutecnosti hledate pseudoproblemy:

Ad1. Rozptylova loucka - jednalo se uvest dokumentaci do souladu se stav. zakonem ...vyreseno

Ad2. Existuji 2 varianty obchvatu D.B., varianta 2B je mene setrna k dotcenym obcanum /v bliskosti obchvatu/ a i mene setrna k ziv.prostredi. S variantou 2B nesouhlasi vetsina obyvatel, ale ani vetsina zastupitelstva. Dokonce zastupitelstvo chce na zasedani 4.10. hlasovanim ukoncit variantu 2B. O petici diskutovali obcane na disk. foru .......Vas zaver - PROBLEM, objektivni zaver - obcane variantu 2B nechteji, nechce ji ani zastupitelstvo, varianta 2B bude ukoncena.

Zkuste byt trochu objektivni ::

V moderni spolecnosti byva zvykem se od uspesneho souseda poucit, ne ho pomlouvat, ale vse dobre